А на вигляд і не скажеш: зірки, які народилися в один рік

Деякі зірки краще працюють над своєю зовнішністю

Багато знаменитостей, які народилися в один рік, можуть зовні виглядати так, ніби їх різниця у віці становить кілька років. А все тому, що на зовнішність людини впливає безліч факторів: спосіб життя, шкідливі звички, умови навколишнього середовища, догляд, а також любов до себе. Видання Lucky-women поділилося підбіркою світових зірок однакового віку, хоча з вигляду цього не скажеш.

Наталі Портман і Брітні Спірс (1981 р.)

Брітні Спірс досягла великого успіху в музиці, а Наталі Портман - в кінематографі. Ці дівчата справжні зірки, і так, вони ровесниці. Правда, останнім часом, Брітні Спірс не так стежить за своєю зовнішністю і фігурою, як раніше. Можливо, всьому виною неправильний спосіб життя і не найвдаліші пластичні операції. А ось зірка "Чорного лебедя" Наталі Портман у свої 39 років виглядає значно молодше і привабливіше.


Кайлі Дженнер і Хлоя Морец (1997 р.)

Дівчатам по 23 роки, Кайлі Дженнер - успішна модель і бізнес-вумен, а Хлоя Морец - актриса, яка зіграла в багатьох відомих фільмах. Але ось Кайлі виглядає набагато старшою за свої роки, можливо тому, що рано почала захоплюватися пластичними операціями. На її тлі Хлоя виглядає як школярка.


Анджеліна Джолі та Шарліз Терон (1975 р.)

Ці дві відомі голлівудські актриси дуже різні за типом зовнішності, але складно не погодитися з тим, що у свої 45 років вони мають чудовий вигляд і можуть скласти серйозну конкуренцію кому завгодно.


Адель і Христина Асмус (1988 р.)

Російська актриса Христина Асмус і британська співачка Адель, народилися в один рік. І незважаючи на те, що Адель активно зайнялася собою і сильно схудла, Христина на її тлі виглядає значно молодшою.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у яких знаменитостей є "Оскар", але немає акторської освіти.