Головна Новини Зірки шоу бізнес Як українські зірки рятуються від похмілля: вони назвали ефективні способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українські зірки рятуються від похмілля: вони назвали ефективні способи

Потап зізнався, що "випадково може напитися"

14 січня 2021, 18:58
Поділіться публікацією:








Українські знаменитості не стали тримати в секреті способи, які рятують їх від похмілля після свят. Про це вони розповіли в своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі Україна.

Як українські зірки рятуються від похмілля: вони назвали ефективні способи

Кіт. Фото: pikabu

Відомий реп-виконавець і продюсер Потап зізнався, що любить випити. Але і про засоби, які допоможуть уникнути важкого похмілля, теж знає.

"Якщо мені Віра Брежнєва запропонує з нею випити шампанського — я їй не відмовлю. Так, я людина широкої душі і випадково можу напитися", — розговорився артист.

Щоб уникнути похмілля, Потап рекомендує випити 50 грамів горілки і запити розсолом.

А ось інший яскравий представник української сцени Володимир Дантес назвав свій "рецепт порятунку". Так, він розповів, що потрібно сходити в туалет і "зробити там всі свої справи". Крім цього, співак радить приймати на ніч таблетки. Наприклад, креон або активоване вугілля.

Актор Остап Ступка теж знає ефективний спосіб, як не мучитися вранці від важкого похмілля після довгого застілля. Тут допоможуть кисломолочні продукти або холодне пиво. А якщо вже зовсім погано, то краще похмелитися, радить він.

Група "ТНМК" чесно зізналася, що похмілля — це історія не про них. А навіть якщо це все ж таки трапляється, то у них дуже рідко болить голова на наступний день. Олег Михайлюта пожартував, що за таке вміння його всі ненавидять.

Популярний український танцюрист Влад Яма радить пити багато рідини під час застілля, а також багато танцювати — на ранок ви не будете мучитися від похмілля, обіцяє він.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, рецепт ідеального коктейля від похмілля. Це не вигадка, бо він дійсно існує. І за це треба сказати "спасибі" індійським вченим з Інституту хімічної технології в Мумбаї, які не припиняли пошук того самого ідеального засобу від похмілля. Їх праці не були марними: вони знайшли певні продукти, які допоможуть людині побороти цей нелегкий стан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини