Аlyona Аlyona зізналася, що вишиває картини

Співачка Аlyona Аlyon розповіла, що вишивка допомагає їй відволіктися від стресових подій і заспокоїться

Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona зізналася, що, крім музики, її захоплює фотографія і особливо вишивка. Артистка починала з підставок під вазони, пізніше перейшла на більш масштабні роботи.

"Я люблю вишивати. Починала з маленьких серветок під вазони. Згодом вже робила невеликі картинки. Згодом зрозуміла, що дівчина непосидюча, тому довго сидіти над вишиванням не можу. Не маю стільки терпіння ", - розповіла артистка за лаштунками шоу "Де логіка", яке показує "Новий канал".

Вона зазначила, що її вироби зберігаються в батьківському домі.

"А ось у моєї тітки таке хобі переросло в роботу. Вона вишиває фотографії людей. Добре виглядає, як малюнок", - додала зірка.

Співачка розповіла, що вишивка допомагає їй відволіктися від стресових подій і заспокоїться, проте її терпіння недостатньо для того, щоб це хобі стало професією.

Нагадаємо, раніше українська зірка Аlyona Аlyona здивувала своїх шанувальників голим знімком. Так, в своєму офіційному Instagram-акаунті реперша опублікувала фотографію, на якій вона продемонструвала свої пишні форми, прикрившись великим мандарином. Крім того дівчина залишила підпис до публікації: "Щось погода зовсім новорічна. Всі хворіють, а ось снігу так і немає. Ну, хоч мандаринок - повні прилавки". В

У свою чергу, користувачі мережі позитивно відреагували на фотознімок співачки: "Оригінально", "Ось це фруктова бомба", "Як завжди креативно і весело". Варто відзначити, що на публікацію також відреагували поп-співак Дмитро Монатік і українська виконавиця Світлана Тарабарова.