Головна Новини Зірки шоу бізнес Яна Глущенко і Григорій Решетник стали парою
commentss НОВИНИ Всі новини

Яна Глущенко і Григорій Решетник стали парою

Така «авантюра» Решетніков припала до душі

28 лютого 2021, 00:58 comments2883
Поділіться публікацією:

Актриса "Дизель Студіо" Яна Глущенко і телеведучий Григорій Решетник стали сімейною парою — тільки на сцені, в одному з вечірніх шоу на СТБ. Про це йдеться на Facebook-сторінці "Дизель Студіо".

Яна Глущенко і Григорій Решетник стали парою

Яна Глущенко і Григорій Решетник (фото з відкритих джерел)

Відзначається, що творці проекту вирішили здивувати нового колегу і запросили Гришу зіграти в пародії самого себе Однак, така "авантюра" Решетніков припала до душі.

Виявилося, що виконавиця ролі дружини телеведучого Христини з нею не знайома і готувалася до ролі по Instagram дівчата і декільком інтерв'ю.

"Яночка просто неповторна і мега талановита. Вона мене підтримала. Ми довго репетирували, готувалися. І мені навіть в якийсь момент здалося, що дійсно в кадрі зі мною Христина. Завдяки акторській грі Яни, я відчував себе на знімальному майданчику як вдома ", — пожартував ведучий.

Проте Григорія вразило те, "потрапляння в характер" і тому, як Яна "вхопила" манеру поведінки і мови його дружини.

Нагадаємо, учасник романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квіткова, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині. Пара поділилася з передплатниками в Instargam фотографією з відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт. А його дружина пізніше на сторінці в своєму Даша Instargam своєю чергою зізналася, на якому місяці вагітності перебуває. Користувачі в Instagram зраділи новини від подружньої пари і кинулися вітати їх з прийдешнім поповненням, посипавши побажаннями сімейного щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.stb.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини