Анджеліна Джолі відзначає 49 років: найбурхливіші романи зірки

Від Пітта до Торнтона: головні романи Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі, одна з найзнакових фігур Голлівуду, знову знаходиться в центрі громадської уваги напередодні свого 49-річчя. Відома не лише своїми акторськими роботами, а й бурхливими романтичними стосунками, Джолі, як і раніше, залишається об'єктом інтересу мільйонів. У цій статті ми згадаємо п'ять найпомітніших романів актриси.

1. Джонні Лі Міллер (1996-1999)

Першим чоловіком Анджеліни став британський актор Джонні Лі Міллер. Їхні стосунки розпочалися на знімальному майданчику фільму "Хакери". Незважаючи на те, що шлюб тривав лише три роки, Джолі та Міллер зберегли дружні стосунки.

2. Біллі Боб Торнтон (2000-2003)

Наступний серйозний роман актриси, який викликав багато обговорень, був із актором Біллі Боб Торнтоном. Відносини почалися стрімко, і пара одружилася лише через два місяці після початку роману. Їхній шлюб прославився ексцентричними жестами, включаючи носіння кулонів із кров'ю один одного.

3. Бред Пітт (2005-2016)

Найзнаменитіший і найобговорюваніший роман Джолі — з Бредом Піттом. Їхні стосунки розпочалися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Шлюб привертав увагу засобів масової інформації по всьому світу, особливо після скандального розлучення та боротьби за опіку над шістьма дітьми.

4. Тімоті Хаттон (1997-1999)

Не настільки відомий, але значний роман відбувся у Джолі з актором Тімоті Хаттоном, з яким вона зустрічалася під час зйомок в одному з фільмів. Стосунки були сповнені пристрастей, але не призвели до тривалого союзу.

5. Вал Кілмер (2004)

Короткий, але яскравий роман трапився між Джолі та Валом Кілмером під час зйомок фільму "Олександр". Відносини акторів були повними романтики та натхнення, але, як і багато голлівудських романів, не витримали випробування часом.

Ці романи Анджеліни Джолі, без сумніву, залишили слід у культурі Голлівуду, показуючи різноманітність та складність людських відносин на найвищому рівні слави. Кожен із них додав нові сторінки в історію життя зірки, яка продовжує надихати та захоплювати своєю багатогранністю та талантом.