Головна Новини Зірки шоу бізнес Артист Бабкін звернувся до українців напередодні складної операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Артист Бабкін звернувся до українців напередодні складної операції

Артистові Сергію Бабкіну не дають ніяких прогнозів

2 лютого 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Український музикант Сергій Бабкін, у якого діагностували рідкісне захворювання, не зміг стримати емоцій після прильоту до Відня. Артист поїхав до Австрії, щоб зробити операцію на очах. Як написав сам артист в соціальних мережах, він страждає від офтальмологічного захворювання, яке може позбавити його зору. Сергій Бабкін був змушений виїхати за кордон, щоб пройти лікування. З цією метою він знаходиться в Австрії, у відомої спеціалізованої лікарні Ландштрассе.

Артист Бабкін звернувся до українців напередодні складної операції

Сергій Бабкін (фото з відкритих джерел)

Артист також повідомив шанувальникам, що він здав тест на коронавірус. На найближчий час заплановано повне обстеження, і, якщо його результати виявляться сприятливими, оперативне втручання пройде 5 лютого.

"Спасибі вам за підтримку, добрі слова, думки! Я — щасливчик! У мене є ви!" — написав Сергій Бабкін на особистій сторінці в соціальній мережі.

Фанати тут же відповіли йому словами підтримки і побажанням якнайшвидшого одужання.

"Серьожа, якнайшвидшого одужання!", "Все буде добре", "Нехай все пройде добре і легко", — пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, як зараз себе почуває артист. Раніше у нього діагностували рідкісне захворювання очей, тому рятувати його потрібно якомога швидше.

На своїй сторінці в Instagram Сніжана опублікувала ролик, в якому детально розповіла про стан свого чоловіка. Жінка підкреслила, що вони з нетерпінням чекають 1 лютого, щоб швидше почати лікування. Відомо, що лікування буде проходити в австрійській лікарні, де лікарі зроблять все, щоб зупинити цей страшний процес.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини