Чапкіс вперше вийшов на вулицю

На даний момент стан хореографа все ще складне і вимагає постійного медичного контролю

Після важкої хвороби Григорій Чапкіс вперше прогулявся біля будинку разом із сином. Син хореографа Грег підтримував батька за руку, оскільки йому було важко йти.

Народний артист України Григорій Чапкіс в грудні захворів коронавірусів. Медики діагностували у нього пневмонію. Хвороба дала важкі ускладнення, і 91-річний Чапкіс потрапив в реанімацію.

Дізнавшись про хворобу батька до нього прилетів син Грег зі Сполучених Штатів Америки. Він всіляко допомагає батькові оговтається після хвороби, а також ділиться подробицями стану батька і протікання хвороби з його прихильниками. Син хореографа опублікував в соціальній мережі відео, де він з батьком ходив біля будинку Чапкіса-старшого.

На даний момент стан хореографа все ще складне і вимагає постійного медичного контролю.

Нагадаємо, український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" одружився в четвертий раз. Його обраницею стала жінка на ім'я Міла, якій 38 років, і вона є ровесницею його внучки. Так, Григорій вирішив розсекретити, куди переїхав з молодою дружиною. Про це він розповів у своєму інтерв'ю для програми "Життя відомих людей", а також показав журналістам свої апартаменти на Нивках. У двокімнатній квартирі можна побачити кухню з панорамним балконом, кабінет, зал і спальню. Але знайшлося в домі хореографа спеціальне місце і для його сценічних костюмів. "У мене сотні костюмів, сотні. Я кожен день знімаюся в" Танцях з зірками "- це мої костюми кожен раз. Мені ніхто нічого не шив", - говорить знаменитість. Також є у Григорія Чапкіса власна колекція краваток, яких на даний момент близько 700-та.