До лідера групи Rammstein Ліндеманн навідалися російські силовики

27 серпня в готельний номер Ліндеманна прийшли поліцейські,

Лідер рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн скасував виступ на фестивалі в Твері (РФ) після того, як в його номер навідалися силовики. Про це в Instagram повідомив організатор заходу Максим Ларін. Зокрема, Ларін опублікував заяву продюсера Ліндеманна - Анара Рейбанда. У ній зазначається, що виступ групи не відбудеться, що обумовлено "відсутністю фізичної можливості доступу до місця проведення фестивалю". Відзначається, що це пов'язано з обмеженнями, введеними місцевою владою.

"Ми отримали відповідь від Тилля Ліндеманна. Йому не дозволили виступати на нашому фестивалі і попередили про можливість притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності в разі порушення приписів", - заявив Ларін.

Увечері 27 серпня в готельний номер Ліндеманна прийшли поліцейські, які вручили йому припис про неприпустимість порушення антіковідніх заходів на концерті в Твері. За його продюсера Анара Рейбанда склали адміністративний протокол про порушення міграційного режиму через в'їзд на роботу в РФ по туристичній візі. Йому загрожує депортація.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше 57-річний музикант, фронтмен метал-групи "Rammstein" Тілль Ліндеманн госпіталізований в одну з берлінських лікарень. У виконавця виявили короновірусну інфекцію. Про це повідомляє видання Bild. За інформацією джерела, лідер Rammstein поскаржився на погане самопочуття. Його госпіталізувала "швидка" допомога з підвищеною температурою. Після здачі аналізів, тест на Covid-19 показав позитивний результат. Музикант зараз знаходиться в відділенні інтенсивної терапії, але про його стан вірогідно нічого не відомо. Одні ЗМІ пишуть, що Тілль знаходиться в реанімації у важкому стані, а інші стверджують, що життя відомого музиканта нічого не загрожує. Поки офіційних підтверджень його хвороби немає.