Джамала худне на рибі і овочах

За два тижні правильного харчування і тренувань артистка побачила на вагах тільки мінус 800 грамів

Артистка залишилася незадоволена пишними формами, - результатом вагітності.

За її словами вона важить майже 70 кг і відчуває себе некомфортно. При цьому Джамала зізналася, що активно бореться із зайвою вагою і показала передплатникам свій звичайний раціон харчування. Переважаючі компоненти зоряного меню - риба і овочі. Ефективний раціон був розроблений особистим дієтологом Джамали, в нього входять: риба, салат, авокадо, гречка, редис, філе курки, овочі гриль. Продукти, рекомендовані зірці, багаті білком і мають низьку калорійність.

Джамала підкреслила, що дуже задоволена результатами раціону і їй вдалося позбутися від зайвого жиру. Допоміг у цьому і регулярний спорт. Співачка впевнена, що їй би вдалося добитися кращого результату, якби її сон становив понад 5 годин.

Нагадаємо, Українська артистка показала своїм фанатам, як проводить час з коханим чоловіком Сеитом-Бекіром. На своїй сторінці в Instagram Джамала опублікувала милі сімейні фотографії, на яких видно, наскільки ці двоє щасливі один з одним. Подружжя вже не перший рік разом, і виховують двох чарівних синочків. Але незважаючи на всю щоденну рутину, вони знаходять час, щоб побути лише вдвох і весело провести час. На фото Джамала разом зі своїм коханим гуляє в парку, ловлячи промінчики сонця останніх теплих днів в цьому році. Вони щиро дуріють і роблять кумедні Селфі для свого сімейного архіву.

У цій солодкої парочки точно є чому повчитися: хоча б тому, щоб також легко і радісно сприймати звичайні, здавалося б, речі. Адже такі сімейні моменти хоч і не здаються чимось надприродним, але приховують в собі справжню цінність неповторного моменту.