Фанати в шоці: роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор

Про це повідомили у соціальній мережі Instagram представники стрімінгового сервісу Netflix. Ця новина викликала величезний резонанс у фанатській спільноті.

Актор Генрі Кавіл, який виконав роль легендарного мисливця на монстрів Геральта з Рівії в трьох частинах серіалу "Відьмак" від Netflix, більше не зніматиметься у продовженні фантастичного телесагу.

Про це стало відомо із заяви представників стрімінгового сервісу в Instagram. Також свій вихід з проекту підтвердив і сам актор, який опублікував відповідну посаду на своїй сторінці у соцмережі.

Як виявилося, місце Генрі Кавілла займе відомий голлівудський актор Ліам Хемсворт, який відомий за ролями у фільмах "Голодні ігри", "Нестримні 2" та "День Незалежності: Відродження".

Варто зазначити, що фанати всесвіту Відьмака різко негативно сприйняли новину про заміну Генрі Кавілла іншим актором і багато хто почав писати про те, що на цьому серіал для них "завершиться".

Сам же Генрі Кавіл спокійно залишив проект і заявив, що він планує повернутися до ролі Супермена та спробувати свої сили у новому фільмі про британські шпигуни від Гая Річі. Актор нарік на те, що робота над серіалом "Відьмак" займала дуже багато часу і не давала йому розвиватися у професійному плані.

"Моя подорож як Геральт з Рівії була наповнена як монстрами, так і пригодами, і, на жаль, я складу свій медальйон і мечі в четвертому сезоні. Замість мене фантастичний містер Ліам Хемсворт приміряє мантію Білого Вовка. Я передаю естафету з благоговінням перед часом, проведеним в образі Геральта і з ентузіазмом чекаю на те, як Ліам втілить на екранах одного з найцікавіших і найпродуманіших літературних персонажів", зазначив на своїй сторінці в Instagram Генрі Кавіл.

Серіал "Відьмак" від Netflix - це американо-польський фентезійний серіал, знятий за мотивами однойменної серії романів   Анджея Сапковського . Прем'єра першого сезону відбулася на стрімінг-сервісі Netflix 20 грудня 2019 року, прем'єра другого сезону - 17 грудня 2021 року . У вересні 2021 року був анонсований третій сезон , прем'єра якого має відбутися влітку 2023 року.

Цікаво, що ще до виходу третього сезону представники Netflix заявили про те, що проект був автоматично продовжений на 4 та 5 сезони. Про дату почав зйомок цих сезонів на даний момент нічого не відомо.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про те, коли вийде другий сезон серіалу "Будинок дракона", який розповідає про будинок Таргарієнов.