Фіналістка "Міс Англія" Міллі Евератт стала далекобійницею. Відверті фото

Міллі Евератт вже звикла їздити на тракторах на фермі свого батька та вважає, що перехід до величезних вантажівок – це логічний крок уперед

Сьогодні нашою героїнею стала Міллі Евератт – 22-річна фіналістка конкурсу краси "Міс Англія", яка відмовилася від кар'єри моделі, щоб сісти за кермо величезної вантажівки. Дівчина мріє стати далекобійницею, щоб зламати стереотипи у професії, яку прийнято вважати чоловічою, пише Радіо MAXIMUM.


Евератт живе в Лінкольншир і є дочкою фермера. Раніше вона пробувала себе в ролі моделі, наслідуючи приклад своєї сестри. Красуня не лише дійшла до фіналу "Міс Англія", а й отримала корону "Міс благодійність" у 2018 році, оскільки зібрала більше грошей на добрі справи.


Зараз вона на шляху до отримання ліцензії водія вантажного автомобіля класу 1 та класу 2, що дозволить дівчині керувати 44-тонними фурами.


Міллі вже звикла їздити на тракторах на фермі свого батька та вважає, що перехід до величезних вантажівок – це логічний крок уперед. Вона сказала, що зважилася на нову роботу на тлі того, що у Великій Британії спостерігається нестача далекобійників.


Жителька Великобританії додала, що сподівається надихнути інших жінок на те, що їм подобається. "Я не боюся забруднити руки", - заявила вона.


А ще Міллі пояснила, що у 18-річному віці намагалася отримати посвідчення водія для поїздок на вантажівках, але планам завадила пандемія. Водночас у Евератт у Instagram чимало гарячих фото.


Нагадаємо, у червні минулого року популярний бренд Victoria's Secret припинив співпрацю з моделями з ідеальними фігурами, яких називали "янголами". Тепер компанія пропонує контракти жінкам, які мають насамперед цікаву зовнішність, якісь суспільні досягнення, також запрошують до роботи моделей plus-size, трансгендерів тощо. Так, у новій колекції американської фірми спідньої білизни та одягу для жінок знялася модель із синдромом Дауна.