Головна Новини Зірки шоу бізнес Forbes назвав найбільш високооплачуваних померлих світових зірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбільш високооплачуваних померлих світових зірок

На першому місці опинився музикант, який за рік заробив 48 мільйонів доларів

16 листопада 2020, 21:32
Поділіться публікацією:

Американський журнал Forbes представив щорічний список найбільш високооплачуваних померлих світових зірок. Очолив його, як і раніше, легендарний Майкл Джексон.

Forbes назвав найбільш високооплачуваних померлих світових зірок

Майкл Джексон. Фото: peopletalk

Автори опублікованого рейтингу розповідають, за рік співак заробив 48 мільйонів доларів. І це незважаючи на те, що в минулому році був екранізований фільм "Залишаючи Неверленд", в якому знаменитого музиканта звинувачують в сексуальному насильстві над двома хлопчиками. Також варто зазначити, за рік до цього дохід поп-короля склав 60 мільйонів доларів.

На другому місці опинився дитячий письменник Доктор Сьюз (Теодор Сьюз Гейзел) — дохід за 2019 рік склав 33 мільйони доларів. А замикає трійку найбільш високооплачуваних померлих знаменитостей художник Чарльз Шульц, який заробив 32,5 мільйона доларів.

У списку також можна побачити не менш відомі і популярні імена: Арнольд Палмер (25 мільйонів доларів), Елвіс Преслі (23 мільйони), Кобі Брайант (20 мільйонів), Juice WRLD (20 мільйонів), Боб Марлі (14 мільйонів), Джон Леннон (13 мільйонів), Прінс (10 мільйонів), Фредді Меркьюрі (дев'ять мільйонів), Джордж Харрісон (8,5 мільйонів) і Мерилін Монро (вісім мільйонів доларів).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кого Forbes визнав найуспішнішими українцями до 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини