Фотографії стрімерки Кетлін Сірагузи, яка з'являється перед камерою голою

Найбільша армія шанувальників у дівчини в Instagram

Представляємо вашій увазі розкуту Кетлін Сірагузу - одну з найпопулярніших блогерок і стрімерок на Twitch, де її більше знають як Amouranth, пише Радіо MAXIMUM.

Дівчина народилася в штаті Техас, де зі шкільних років почала займатися стрімінгу. Пізніше на додаток до акаунту на Twitch красуня створює сторінки в Instagram і YouTube і бере псевдонім Amouranth.


Тоді Кетлін починає плідно займатися косплеєм, який часто має досить пікантний характер і який іноді перетинається з еротикою. Особливу популярність вона отримала завдяки образам Чорної вдови, Spider-Gwen, Харлі Квін, Чудо-жінки та Джил Валентайн.


Найбільша армія шанувальників у дівчини в Instagram - там її підписано 4,5 мільйона осіб. На Twitch за пустотливою стрімеркою стежать 3,7 мільйона користувачів, а на YouTube-каналі - майже 615 000 фоловерів. Але і це не дивно, адже Кетлін створює багато відвертого контенту: красуня фотографується в сміливому білизна, сексуальних купальних і має сторінку на OnlyFans, де постить голі знімки. І одного разу Twitch навіть довелося забанити дівчину за пікантний стрім.



Amouranth була заблокована після, здавалося б, невинної гри зі своїм собакою. Під час прямої трансляції дівчина просто присіла ближче до собаки і стала гладити його, розмовляючи при цьому з одним з підписників. І все б нічого, але раптом стало помітно, що під спідницею у неї немає навіть нитки. Після цього казусу Кетлін не могла зайти на Twitch цілий місяць. Цей інцидент можна побачити в ролику нижче.

Нагадаємо, і Відомо фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу.