Галкін заговорив українською на розкішному українському весіллі на віллі в Італії

Розкішне "весілля мрії" відбувалося в одній із найдорожчих вілл у фешенебельному регіоні Італії

Популярний російський гуморист і телеведучий Максим Галкін був тамадою на розкішному українському весіллі, яке відбулося на віллі російського бізнесмена в Італії. Захід шоумен проводив російською мовою, але й не забував розважати гостей українськими піснями та скоромовками. Комік виконав такі пісні як "Смерека", "Золото Карпат" та "Одна калина".

Також на святі виступав український співак Дмитро Монатик. Артист нещодавно українізував свої російськомовні треки, проте кілька з них виконав все ж таки мовою країни-агресора.

Хейтери в мережі не дотрималися і відреагували на вибір "хорошої російської" українськими молодятами. Йдеться про розкіш, яка недоречна під час повномасштабної війни та постійних обстрілів.

Судячи з публікацій та сторіс у Instagram, ні Максим, ні Дмитро свою участь у заході не показували. Очевидно, що артисти захотіли приховати свою присутність, проте спритних очей блогерів не сховаєшся.

Крім корпоративу за кордоном, MONATIK також потрапив у мовний скандал із приводу виконання пісень російською. На запит журналістки Аліни Доротюк, яка зчинила скандал - менеджмент співака запевнив, що інформація не відповідає дійсності.


До речі, розкішне "весілля мрії" відбувалося в одній із найдорожчих вілл у фешенебельному регіоні Італії. Вілла називається Бальб'яно. Відомо, що тижнева оренда становить близько 132 тис. євро, а денна – 19 тис. євро. Цікаво, що ця вілла належить російським бізнесменам, які викупили її у 2013 році за 38 млн. євро для пасивного доходу – здачі в оренду.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Максим Галкін з Ізраїлю гостро висловився на адресу російських пропагандистів.