Грузин не пустив Собчак у свій заклад та розкритикував росіян (ВІДЕО)

Собчак не розуміє, чому в Грузії та Україні не люблять росіян.

Запис розмови однієї з найпопулярніших російських знаменитостей Ксенії Собчак з власником бару в столиці Грузії Тбілісі набув величезної популярності в мережі. Чоловік намагається пояснити журналістці, чому грузини солідарні з українцями. Собчак, схоже, не до кінця розуміє цю ситуацію.

Російська знаменитість Ксенія Собчак не розуміє чому її не пускають до грузинського бару Dedaena Bar.

Власник грузинського закладу пояснює російській ліберальці чому Грузія проти росіян, які приїжджають в його країну. Грузин каже, що росіяни окупували 20% їх території.

На такі слова Собчак відповідає, добре, але чому одним з правил є гасло "Слава Україні" та взагалі де Україна, а де Грузія?

Власник Dedaena Bar зустрічно запитує, чи Собчак справді не бачить паралелі між обома країнами, які окупувала російська влада?

Повне відео з Ксенією Собчак, яку не пустили до грузинського закладу можна переглянути нижче:

Ксенія Собчак - колоритна знаменитість, журналістка і ведуча з Росії, яку західні ЗМІ часто називають "російською Періс Хілтон". Її сім'я вже багато років тісно пов'язана з Володимиром Путіним. Адже батько Собчак був першим мером Санкт-Петербурга та наставником теперішнього президента РФ.

У 2018 році Собчак була опозиційною до Путіна кандидаткою та набрала 1,68% голосів. Хоча, інша частина опозиційних сил Російської Федерації розкритикувала Собчак, адже вважають її кандидатом від Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіян на грузинському кордоні забирають у військкомати.

Також "Коментарі" писали про випадок у Грузії. Грузини трьох росіян вигнали з автобуса та в кінці вигукнули "Слава Україні!"