Хейлі Бібер показала фанатам сідниці під час нової зйомки

Нещодавно дівчина стала зіркою нової фотосесії для SAINT LAURENT

Популярна модель Хейлі Бібер поділилася зі своїми фанатами кадрами з нової фотосесії. Від цих фотографій користувачам соціальної мережі важко відвести погляд.

24-річна американська телезірка і модель, а також кохана Джастіна Бібера Хейлі Болдуін активно веде профіль в соцмережі Інстаграм, де за нею стежать понад 35 мільйонів фоловерів. Тут дівчина намагається ділитися кадрами зі свого життя, зі зйомок, а також підіймати важливі теми. За це шанувальники ще більше цінують Хейлі.

Нещодавно дівчина стала зіркою нової фотосесії для SAINT LAURENT. Хоча кадри і чорно-білі, але на них важко не помітити струнку фігуру моделі, особливо в незвичайному вбранні. На одному з фото Хейлі просто продемонструвала сідниці.

Нагадаємо, переможниця конкурсу "Міс Мічиган" і учасниця "Міс Світу Америка" Кеті Чжу була позбавлена титулу і відсторонена від участі в змаганні через пости у Twitter. За рішенням керівництва конкурсу її пости в соцмережі були визнані "образливими, бездушними і недоречними". При цьому не стали уточнювати, які саме публікації мають на увазі.

Учасниця конкурсу вважає, що йдеться про дві публікації. Одна з них присвячена проєкту "Примір хіджаб" у кампусі університету Мічігану: "Хочете сказати, що хіджаб тепер - просто модна річ і не має відношення до релігії? Або просто намагаєтеся привчити жінок до пригнічення ісламом?"
Другу публікацію вона присвятила чорношкірим: "Чи відомо вам, що більшість чорношкірих гине з вини інших чорношкірих? Спочатку розберіться зі своїми проблемами, а потім звинувачуйте інших". Пізніше обидві публікації були видалені зі сторінки дівчини.