Головна Новини Зірки шоу бізнес Ірина Федишин відсвяткувала День народження в Домінікані
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Федишин відсвяткувала День народження в Домінікані

Сім'я співачки зупинилася в розкішному готелі на узбережжі океану і захопила милими сімейними фотографіями на мальовничому пляжі

2 лютого 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Напередодні, 1 лютого, артистці виповнилося 34 роки. Як написала Ірина Федишин на особистій сторінці в соціальній мережі, вона вперше відсвяткувала річницю свого народження на березі океану. Місцем святкування стали карибські острови, куди Ірина полетіла з чоловіком і дітьми. Як зізналася артистка, поїздка — це подарунок від її чоловіка.

Ірина Федишин відсвяткувала День народження в Домінікані

Ірина Федишин (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні я зустрічаю свій 34 день народження на океані. Спасибі чоловікові за цей подарунок ", — підписала Ірина.

Федишин свою публікацію Також артистка зізналася, що їй нелегко вдалося адаптуватися до різниці в часових поясах.

"Ми прилетіли в Домініканську Республіку. Різниця в часі з Україною 6 годин. Тому, коли у вас вже було 00:00 (1 лютого), тут було лише 18:00 (31 січня). Ось так я продовжила собі свято ", розповіла вона.

З чоловіком і дітьми вона влаштувала фотосесію на піщаному пляжі з пальмами. Для знімання співачка обрала білу сукню довжини міді на тонких бретелях і з пікантним декольте.

Нагадаємо, папа майбутньої зірки був професійним музикантом, але також він грав на весіллях. Якось раз батько поставив дівчинку поруч з собою, і в 4 роки вона дала свій перший концерт на одному з весіль. Пізніше Ірина почала виступати в дитячому колективі, яким керувала її мама. "У цьому колективі вона була, як такий вожак, тобто була провідною — всіх ставила на сцену, всі слова знала, хто за ким повинен виступати", — ділиться мама. Незважаючи на це, батько був категорично проти того, щоб дочка пов'язувала своє життя з музикою. Він бачив її видатною шахісткою. Тоді тренер з шахів передбачав дівчинці велике майбутнє.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини