Камерон Діас вперше показала обличчя своєї дочки

Папарацці встиг зробити знімок дівчинки американської зірки

48-річна голлівудська актриса, зірка багатьох голлівудських блокбастерів Камерон Діас показала обличчя своєї єдиної доньки. Дивіться, як виглядає малюк.

Папарацці встиг зробити знімок дівчинки американської зірки, коли ті сідали в автомобіль. На кадрах видно половину особи дівчинки, але можна відзначити, що вона володарка милих пухких щічок, пише explica.

Відомо, що дівчинку звати Раддікс. Актриса не розповідала про вагітність і не ділилася ніяким подробицями про те, як дитина з'явилася на світ. Кемерон взяла паузу в своїй акторській кар'єрі і повністю присвятила себе родині. Але зараз вона стала частіше з'являтися в таблоїдах, так що шанувальники пророкують їй швидке повернення до зйомок.


В інтерв'ю вона також повідомила, що разом з подругою Кетрін Пауер тепер випускає вино з органічного винограду.



Як ми повідомляли раніше, ваша дитина на цьому тижні досяг 38 см в довжину і важить 1 400 грамів. Зір малюка продовжує розвиватися, але навіть після народження він буде закривати очі на більшу частину дня. Коли дитина відкриє їх, він відчує зміни в світі, але перший час буде мати зір 20/400, що означає, що дитина може розглядати тільки об'єкти на відстані кількох сантиметрів від його особи. Нормальний зір дорослих - 20/20.

Як змінюється ваше життя. На цьому тижні ви відчуваєте себе трохи втомленою, особливо якщо у вас виникають проблеми зі сном. Ви також можете відчувати себе незграбно, що абсолютно зрозуміло. Ви не тільки стали важче, але концентрація ваги з огляду на зростаючий живіт викликає зрушення в вашому центрі ваги.