178 днів музики: кліп популярного американського гурту потрапив до "Книги рекордів Гіннеса"

Кліпом-рекордсменом стало відео на пісню «Level of Concern»

Новий світовий рекорд із найдовшого музичного кліпу встановив популярний американський гурт Twenty One Pilots. Про досягнення артистів повідомляє портал World News Era.

Відео на пісню "Level of Concern" було анонсоване як інтерактивне: фанати мали змогу самостійно змінювати його зміст, додаючи нові фрагменти. Такий собі "безкінечний" кліп продовжував відтворюватися протягом 178 днів із оновленням у кожні 3 хвилини 40 секунд. Такого результату вдалося досягнути завдяки співпраці із ресурсом Imposium.

Свої заявки на участь у створенні "безкінечного" відео улюбленого гурту подало понад 162 тисячі фанатів. Кінцева тривалість кліпу — 4264 години, 10 хвилин і 25 секунд. "Книга рекордів Гіннеса" уже зафіксувала цей результат, а офіційний акаунт гурту в Twitter похвалився отриманою нагородою.

"Оскільки Джош випадково витягнув штекер на нескінченному відео Level of Concern, Гіннес перевірив статистику і оголосив це офіційно найдовшим відео за всю історію. Вітаю, ти це зробив", — йдеться у повідомленні.

Офіційної причини припинення трансляції не повідомляють. Але жартівливу версію — ту саму, із пошуками вільної розетки для ялинкової гірлянди замість ноутбука — учасники Twenty One Pilots уже розмістили у соцмережах.

Офіційний кліп на свою пісню-рекордсменку гурт випустив на початку 2020 року.

Між іншим, своїм кліпом Twenty One Pilots не просто встановили новий світовий рекорд, а й побили попередній. Раніше найдовшим музичним відео вважався 24-годинний ролик Фарелла Вільямса на пісню "Happy".

Довідково. Twenty One Pilots — американський дует, що творить у стилях рок, хіп-хоп, альтернатива. Складається із соліста Тайлера Джозефа та барабанщика Джоша Дана.

І до інших рекордів: раніше "Коментарі" повідомляли, що в Нідерландах цього року створили найменшу ялинку.

Також на порталі можна дізнатися про ТОП-5 гучних зіркових розлучень 2020 року.