На зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП: двоє акторів загинуло, шестеро – госпіталізовано

Під час знімань серіалу від Netflix "Обраний" сталася моторошна автокатастрофа

Сам автофургон, де мандрували американські актори, з'їхав з автомагістралі, і далі почав перевертатись. Ця дорожня пригода мала місце неподалік містечка Мулеге, в штаті Південна Нижня Каліфорнія. В той час представники знімальної групи їхали до летовища.

Під час автоаварії, яка сталася минулого четверга, загинули два актори: Раймундо Гардуньо Крус та Хуан Франсіско Гонсалес Агілар (Пако Муфоте), повідомляють представники видання Associated Press.

При цьому, з ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені в лікарню шестеро пасажирів, які теж їхали в автофургоні: два актори та чотири члени, що займались зніманням. Лікарі зараз говорять, що їх стан тепер є стабільним.

Представники компанії Netflix зараз зупинили фільмування серіалу, при цьому американська поліція займається розслідування автоаварії.

Важливо, що знімати серіал "Обраний" почали ще в 2019 році. В сюжеті події розгортаються навколо 12-річного підлітка, який став розуміти, що він - Ісус Христос, що повернувся на землю і наділений біблійними силами, щоб здійснити порятунок людей.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українсько-британський фільм потрапив до ТОП-10 за кількістю переглядів на Netflix, HBO Мax та Amazon. В трилері, що був відзнятий кілька років тому та вийшов на екрани в 2020 році, є чимало українських локацій. У фільмі грали ролі актори з України та ще 11 держав. В сюжеті шпигунського трилеру — співпраця оперативника та української журналістки. Разом вони намагаються розплутати інтриги міжнародних спецслужб.