Головна Новини Зірки шоу бізнес Надія Бабкіна розповіла про роман з хлопцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Бабкіна розповіла про роман з хлопцем

Присутній на презентації історик моди Олександр Васильєв закликав усіх присутніх вчитися у Бабкіної мудрості

28 лютого 2021, 00:08
Поділіться публікацією:

70-річна артистка Надія Бабкіна на презентації своєї автобіографічної книги "Модна, народна" розповіла про зворушливий романі з чоловіком, повідомляє портал "7 днів".

Надія Бабкіна розповіла про роман з хлопцем

Надія Бабкіна (фото з відкритих джерел)

Оскільки розповідь був пов'язаний з книгою, то і історія ставилася до колишніх часів, коли Бабкіна жила ще в Астрахані.

"Я зустрічалася з одним хлопцем п'ять років. Вже зібралася за нього заміж, але в останній момент все розладналося ", — сказала вона.

Через деякий час Бабкіна з'ясувала, що її залицяльник переїхав до Москви, оселився неподалік від неї і потай радів її успіхам. Про це сама артистка дізналася від дочки того чоловіка після того, як та підійшла до неї на вулиці.

Своєю чергою, присутній на презентації історик моди Олександр Васильєв закликав усіх присутніх вчитися у Бабкіної мудрості.

Нагадаємо, Надія Бабкіна вийшла з медикаментозної коми. Надія Бабкіна в приватній московській лікарні опинилася з важкою пневмонією і підозрою на коронавірус на початку квітня. Буквально через кілька днів її підключили до апарату штучної вентиляції легенів і ввели в медикаментозну кому. Це було необхідно зробити, щоб апарат ШВЛ працював більш ефективно, пояснили тоді медики. Зараз стан Бабкіної стабілізувався, запевняють лікарі, і більше немає необхідності в апараті ШВЛ. Його відключили. Аналізи і загальний стан співачки вказує на те, що вона йде на поправку.

Народна артистка Росії провела в комі близько тижня. Коли ж прийшла до тями, першими її словами були: "Де я була?". Коли ж лікарі пояснили, скільки часу пацієнта провела без свідомості, Бабкіна додала: "повинно бути я дуже голодна", — і попросила смаженої картоплі з грибами і квашеною капусти. Лікарі відзначають, що настрій у козачки відмінне, що не може їх не радувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини