Найкрасивіша дівчина світу захопила архівними фото без одягу

Нещодавно красуня опублікувала серію торішніх знімків

Белла Хадід, неофіційно вибрали привабливою дівчиною 2020 року, здивувала шанувальників старими знімками, на яких позує тільки в нижній білизні.

24-річна американська модель Белла Хадід активно працює не тільки над власною кар'єрою, а й знаходить час для свого профілю в соцмережі Instagram, де у неї більш 43 мільйони шанувальників. І це не дивно, адже дівчина регулярно ділиться кадрами зі своїх буднів, фотосесій і світських заходів.


Нещодавно красуня опублікувала серію торішніх знімків, на яких позує тільки в фіалковою білизною. Мінімум макіяжу і несподіване зізнання, що її обличчя щоночі кровоточило, поки вона спала.

Нагадаємо, багато світові конкурси краси неодноразово підтверджували, що українки - одні з найкрасивіших дівчат планети. Українки займають перші місця також і на спортивних змаганнях. Так, радісну звістку прийшло з іспанського міста Санта-Сусанна. Українка Оксана Брігідір стала чемпіонкою світу серед професіоналів у найпопулярнішій жіночої дисципліни - фітнес-бікіні.

Як повідомила пресслужба відділення НОК України у Львівській області, Оксана Брігідір зуміла завоювати золоту медаль серед професіоналів Elite Pro в категорії фітнес-бікіні. Дівчина володіє декількома почесними нагородами в категоріях фітнес-бікіні. Крім цього, дівчина живе яскравим соціальним життям і постійно викладає фото з своїх тренувань, розповідає про тренування і ділиться свій життям. Здобути чемпіонський титул дівчина намагалася два рази: п'ять років тому і два роки тому. До переходу в Elite Pro спортсменка неодноразово завойовувала нагороди на престижних турнірах.