Головна Новини Зірки шоу бізнес Названо гонорари російських зірок за новорічні корпоративи
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо гонорари російських зірок за новорічні корпоративи

Російські ЗМІ дізналися суму гонорару, за яку російські зірки готові виступити в новорічну ніч 2021

17 листопада 2020, 22:00
Поділіться публікацією:

ЗМІ опублікували суму, за яку готові виступати російські зірки в новорічну ніч. Так, на першому місці в цьому рейтингу опинився лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

Названо гонорари російських зірок за новорічні корпоративи

Сергій Шнуров. Фото: iz.ru

Артист готовий заспівати за значну суму грошей — 150 тисяч доларів. І це не рахуючи того, що тільки на його технічний райдер знадобиться 10 тисяч доларів, тому що Сергій звик виступати тільки зі своєю апаратурою. Він додав, що готовий здати тест на COVID-19, але від маски категорично відмовляється.

А ось 50 хвилин співу Філіпа Кіркорова обійдуться замовнику в 80 тисяч євро. Ольга Бузова виявилася трохи скромнішою — вона просить всього 28 тисяч євро за свій новорічний виступ.

Відомий репер Моргенштерн готовий подарувати публіці свою творчість в новорічну ніч за 4 мільйони рублів. А автор хітів "Крошка моя" і "18 мені вже" Сергій Жуков погодиться заспівати на корпоративі за три з половиною мільйона рублів.

Народний артист Лев Лещенко готовий продати свою творчість за більш скромну винагороду — він просить від 1,3 до півтора мільйона рублів.

Також видання "Коментарі" розповість, Forbes назвав найбільш високооплачуваних померлих світових зірок. Американський журнал представив щорічний список найбільш високооплачуваних померлих світових зірок. Очолив його, як і раніше, легендарний Майкл Джексон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини