Головна Новини Зірки шоу бізнес Названо ролі, за які знаменитостям соромно до цих пір
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ролі, за які знаменитостям соромно до цих пір

Шлях до слави у деяких знаменитостей почався з провальних ролей

30 вересня 2020, 19:50
Поділіться публікацією:

Не всім акторам вдалося легко і швидко побудувати успішну кар'єру в Голлівуді, деяким з них довелося погоджуватися на посередні, а іноді і провальні ролі. Видання Lucky-women поділилося списком зірок, яким соромно за свою роботу в деяких фільмах.

Названо ролі, за які знаменитостям соромно до цих пір

Дженніфер Еністон / Торі Рідінг в "Лепрекон"

Талановита актриса, зірка популярного ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон в 1993 році зіграла в американському фільмі жахів "Лепрекон". Це була не сама її найкраща робота, а сама знаменитість, коли випадково побачила фільм по телевізору, зізналися, що їй дуже соромно за цю роль.

Кортні Кокс / Джулі Вінстон в "Володарі всесвіту"

Колега Дженніфер Еністон, яка також прославилася завдяки "Друзям" в 1987 році знялася в кінострічці "Володарі всесвіту". Компанію їй тоді склав Дольф Лундгрен. Актриса думала, що популярність партнера відразу ж зробить популярної і її, але очікування не виправдалися. Фільм виявився провальним. Сьогодні кінокартину називають культовою, але Кортні все ще не любить про неї згадувати, називаючи цей досвід невдалим.

Демі Мур / Патриція Уеллс в "Паразит"

Американська актриса досі не любить згадувати роботу над цим фільмом жахів, тому що відчуває сором. Кінострічка виявилася провальною, її розкритикували та назвали "низькопробною".

Анджеліна Джолі / Казелла Різ в "Кіборг 2: Скляна тінь"

Голлівудська красуня знялася у фільмі, коли їй було 18 років. Але кінострічка вийшла відверто поганою. Сама Анджеліна Джолі зізналася, що, коли побачила картину їй просто стало погано.

Леонардо Ді Капріо \ Дерік в "Кафе" Донс Плам "

Актор зізнався, що найбільше йому соромно за роль у фільмі "Кафе" Донс Плам ", де він у 21-річному віці зіграв грубуватого хлопця. Леонардо розповів, що працював над роллю всього одну ніч і зробив це як послугу.

Раніше видання "Коментарі" розповідало про сцени в кіно, які з'явилися в результаті імпровізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини