Німецьке місто змінює назву на честь Тейлор Свіфт

Співачка Тейлор Свіфт має настільки великий вплив, що на честь неї перейменують місто у Німеччині.

Німецьке місто Гельзенкірхен змінить назву на честь американської співачки Тейлор Свіфт. Його тимчасово перейменують на Свіфткірхен, щоб підтримати тур співачки Eras Tour, в рамках якого Свіфт виступить 17, 18 і 19 липня в Гельзенкірхені.

Фанатка Тейлор Свіфт Алешані Вестгофф запропонувала меру Гельзенкірхена Карін Вельге тимчасово змінити назву міста на Свіфткірхен, що з німецької приблизно перекладається, як церква Свіфт. Голова Гельзенкірхена подякувала за пропозицію та прийняла її.

Шанувальники Тейлор Свіфт, яких називають свіфтіз, з ентузіазмом відреагували на таку ініціативу та виготовили знаки з написом "Свіфткірхен" на яких зображено фіолетовий портрет популярної співачки.

Крім тимчасового перейменування Гельзенкірхена, місцева влада також вирішила надати місце для Тейлор Свіфт на Алеї слави у місті разом із місцевими видатними особами, такими як футбольний тренер Руді Ассауер та письменниця Ільза Кібгіс. Крім того, у Гельзенкірхені почав рух трамвай "Тейлор Свіфт".

Усі білети на 70-тисячний стадіон Veltins-Arena на усі три дні концерту 17-19 липня було розпродано за кілька тижнів до його початку.

Тейлор Свіфт – американська співачка, авторка пісень, продюсерка та лауреатка 14 премій Ґреммі. Багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гіннеса. Вважається однією з найуспішніших виконавців в історії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний український курорт Славське перейменували.

Також "Коментарі" писали про Ілона Маска, який запропонував Вікіпедії мільярд доларів, якщо вона змінить назву.