Опитування "Коментарів": українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок

Сьогодні, 6 липня, відзначається Всесвітній день поцілунку або Міжнародний день поцілунків. Українські телеведучі поділилися з виданням «Коментарі» спогадами про найнезвичайніший або пам'ятний поцілунок

Всесвітній день поцілунку (англ. World Kiss Day або англ. World Kissing Day) або Міжнародний день поцілунків (англ. International Kiss Day International Kissing Day) придумали у Великобританії в кінці XIX століття. Свято неофіційне, що не заважає ентузіастам з понад 60 країн проводити в цей день заходи. І хоч цей карантинний рік не сприяє масовим змаганням на найдовший, гарний або незвичайний поцілунок, різного року флешмоби все одно будуть. Ну, а портал "Коментарі" попросив поділитися "поцілунковими" спогадами українських телеведучих.

Анастасія Даугулє, ведуча програми "Ранок з Інтером" (телеканал Інтер):

– Одного разу я цілувалася з хлопцем на жвавому перехресті однієї з центральних магістралей Харкова (Анастасія народилася в столиці Латвії – Ризі, поступила в Харківський державний університет ім. В. Н. Каразіна історичний факультет; на ТБ потрапила в студентські роки, влаштувавшись стажистом в групу інформаційного мовлення на одному з перших харківських недержавних каналів – прим. ред.)

Ми були студентами й цілувалися кожну секунду, от і на перехресті теж не стали гаяти час. Машини гальмували й привітно нам сигналили. Було класно і безтурботно.


Леся Нікітюк, ведуча шоу "Хто зверху?", "Хто проти блондинок?" і "Le Маршрутка" (Новий канал):

– Звичайно, найбільше всім дівчаткам запам'ятовується саме перший поцілунок. У мене це сталося в літньому дитячому таборі.

Все сталося під час гри в "пляшечку" (посміхається). Спочатку ми вчилися цілуватися по-дорослому, а потім з дівчатами бігли в кімнату і три години мили язики милом (сміється).


Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна":

– Вся наша сім'я не може уявити й дня без поцілунків! Для мене найбільш довгоочікуваним і, звичайно ж, найбільш пам'ятним був перший поцілунок з моєю дружиною Іришею. Він був дійсно довгоочікуваним, тому що я місяць на нього працював! Але я точно розумів – з цього поцілунку почнеться моє щаслива життя.

Як зараз пам'ятаю – це було в одному з ТЦ. Звичайно ж, я не готувався до цього, все сталося раптово. Ми сиділи в якомусь японському ресторанчику, розмовляли, і в якийсь момент Іриша сказала мені: "Герман, я починаю тобі вірити. Ніколи в житті не обманюй мене". І я зрозумів, що це – той самий момент.


Соломія Вітвіцька, ведуча ТСН на 1 1:

– Згадала несподіваний поцілунок під час передвесільної поїздки, яка проходила кілька років тому в Марокко – для фотосесії обкладинки журналу VIVA!

Я була вже майже готова до знімання, з гарним макіяжем і зачіскою від стилістки Тетяни Бойко.

В цей час мій майбутній наречений Влад відпочивав в нашій кімнаті. Я дуже скучила (не бачила ж його аж 20 хвилин!) і вирішила розбудити ніжним поцілунком. Тихенько підкралася... Але замість романтики не на жарт налякала його. Та так, що він спросоння і від несподіванки різко (випадково) "потрапив" мені рукою прямо в обличчя.

І тоді почалася паніка: Влад бігає по кімнаті й тримається за лікоть, я бігаю і тримаюся за лоб, візажист бігає за мною, фотограф і редактор Іванна Слабошпицька – шокована...

Плач і сміх – одночасно. У візажиста в одну мить усе життя перед очима пролетіло. А все тому, що в лічені секунди у мене на лобі вилізла велика гуля. Далі її намагалися приховувати всією командою, щоб не було видно на фото. Та що там на фото! Ця гуля супроводжувала мене протягом всього відеознімання – а тут вже нічим не прикриєш...

Але, зрештою, і фото, і відео вийшли чудовими. Ось така вона – несподівана романтика.


Жанна Тихонова, ведуча програми "Жди меня. Україна" ("Інтер"):

– Це було в бібліотеці. Між стелажів стояли двоє і шукали потрібні їм книги. Я – щось із класики. І абсолютно раптово, але дуже ніжно молодий чоловік поцілував мене в щоку, трохи нижче правого вуха. Це був перший поцілунок.

Я навіть прокинулася. І весь день у мене було відчуття, що це було насправді. Я і досі до снів ставлюся як до якогось іншого життя, яке ми проживаємо, коли спимо.


Марія Мельник, ведуча шоу "Ранок з Україною" на каналі "Україна":

– Коли я вчилася в школі, найпопулярніший хлопець запропонував мені зустрічатися. І я відмовилася, тому що на той час ніколи в житті ні з ким не цілувалася...

А через кілька років, вже будучи дорослою, я його зустріла і сильно здивувалася – він був пофарбований у якийсь отруйний колір, і я подумала – якби зав'язалося, можливо, я б зараз була якогось салатового кольору. (сміється)

А найкрутіший поцілунок був з моїм чоловіком. Напевно, це коли ми були на живому вулкані – все літає, ти ледве туди дістався, важко дихати через перепади тиску, але ти стоїш на висоті, над океаном, а поруч – він! І розумієш – ось воно щастя!

Нагадаємо, раніше українські зірки поділилися з "Коментарями" найкращими літніми спогадами.