П'ять акторів, які стали відомими тільки після 40

До цим акторів успіх прийшов не відразу, але вони не здалися

Деяким зіркам пощастило отримати свої перші ролі ще в дитинстві. Але є й ті, хто чекав свого зіркового часу роками. Представляємо вам п'ять знаменитих акторів, які здобули популярність і славу в зрілому віці.

Морган Фрімен (50 років)

Зірці фільмів "Сім" і "Втеча з Шоушенка" Моргану Фрімену акторський шлях не давався легко. Вперше він заявив про себе в 34-річному віці, а потім на кілька років зник з екранів. І тільки завдяки ролі у фільмі "Вуличний хлопець", яку Фрімен грав уже в 50-річному віці, він отримав свою першу номінацію на "Оскар" і всесвітню популярність.

Томмі Лі Джонс (47 років)

Американський актор, незважаючи на свою любов до футболу, все ж вибрав кінокар'єру. Він брав участь у багатьох театральних виставах та фільмах, але свій перший "Оскар" він отримав лише у 47-річному віці за роль Семюела Джерарда у фільмі "Утікач". Після цього, він був зарахований в лігу провідних акторів Голлівуду.

Семюел Л. Джексон (44 роки)

До 1994 року Семюел встиг взяти участь у багатьох постановках і зіграв десятки ролей. Однак волею долі все це залишалося непоміченим. Довгоочікувану славу йому принесла роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Кримінальне чтиво". Незважаючи на те, що роль була другого плану, це не завадило акторові виявитися бути номінованим на "Оскар".

Стів Карелл (43 роки)

Актор довгий час виступав у гастролюючих трупах, пробував себе в телевізійних шоу, але справжній успіх наздогнав його, коли він зіграв у комедії "40-річний незайманий". Самому на той момент йому було 43.

П'єр Рішар (42 роки)

Незважаючи на курси та стажування у відомих людей, Рішар довгий час не міг знайти своєї ніші в кіно. Лише в 42 роки після ролі "маленької людини" актор здобув всесвітню популярність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які актриси не соромиться позувати на камеру без макіяжу.