Головна Новини Зірки шоу бізнес «Пацанка» обматюкала передплатницю за питання про дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пацанка» обматюкала передплатницю за питання про дітей

Блогерша НЕ підбирає слів

28 лютого 2021, 01:42 comments3356
Поділіться публікацією:

Учасниця шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук емоційно відповіла але питання про бажання мати дітей.

«Пацанка» обматюкала передплатницю за питання про дітей

Анастасія Покрищук (фото з відкритих джерел)

Популярна блогерша і любителька пластичних операцій Анастасія Покрищук вкрай гостро відреагувала на питання, поставлене їй в соціальній мережі в Instagram під час спілкування з передплатниками та відповідей на їхні запитання. "Це те ж саме, якщо б я у тебе зараз запитала:" Чому ти хочеш дітей? Я ж не хочу дітей, так чому ж ти хочеш? ". Розумієш? Це ж дол *** бізм, б ** дь! Люди різні, су *а! І ти хочеш стати матір'ю, а я хочу розвиватися, рости, заробляти гроші, а потім гуляти і танцювати ", — відповіла вона фанатку.

Відео викликало гостру реакцію в соціальній мережі

"А ну, висловлюємося. Хто що думає?" — написала Анастасія Покрищук під публікацією, тим самим залучаючи передплатників в дискусію.

Нагадаємо, переможниця четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" стала Женя Мазур. І після закінчення проекту, дівчина не перестає наполегливо працювати над собою і розповідати шанувальникам про свої досягнення. Так, Женя поділилася, що схудла на 15 кілограм і переїхала до Одеси. Дівчина зізналася, що пройшла тривале лікування після наркоманії, тому тепер вона більше не вживає заборонені речовини.

Також переможниця проекту заявила, що вже не може дочекатися, коли почнеться п'ятий сезон шоу. Вона додала, що дала новим учасницям кілька цінних порад. Головне — це повірити в себе після того, як кожна "пацанка" вийде за двері Школи леді. Тільки віра у власні сили і постійна робота над собою допоможуть досягти бажаних результатів. Коли дівчата готові будуть повністю відмовитися від старого способу життя, тільки тоді прийде все краще і світле.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини