Головна Новини Зірки шоу бізнес Пара з проекту "Холостяк" приголомшила шанувальників зізнанням
commentss НОВИНИ Всі новини

Пара з проекту "Холостяк" приголомшила шанувальників зізнанням

Подружжя поділилися радісною новиною з підписниками

20 січня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Учасник романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квітковою, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині.

Пара з проекту "Холостяк" приголомшила шанувальників зізнанням

Пара з проекту "Холостяк" приголомшила шанувальників зізнанням - фото з відкритих джерел

Пара поділилася з підписниками в Instargam фотографією з відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт.

"Наша величезна радість і маленьке диво", — підписав фото Микита.

А його дружина Даша своєю чергою зізналася, на якому місяці вагітності знаходиться:

"Чотири з половиною місяці тому примножили нашу любов".

Користувачі в Instagram зраділи новині від подружньої пари та кинулися вітати їх з прийдешнім поповненням, засипавши побажаннями сімейного щастя:

"Круто, єдина пара з" Холостяка ", яка залишилася разом і все добре", "Клас! Вітаю", "Друзі, я так за вас рада", "Ви руйнуєте стереотипи, що на проекті" Холостяк" не можна знайти справжню любов", — захоплено писали шанувальники.

Раніше Микита Добринін розповів, що чіпляє чоловіка під час знайомства з дівчиною. Ведучий зазначив, що вкрай важлива мова дівчини і її голос. Тому що це одне з перших, що ти бачиш і чуєш, спілкуючись з новою людиною.

Як повідомляв портал "Коментарі", попри те, що романтичне реаліті-шоу "Холостячка" підійшло до кінця й актриса Ксенія Мішина віддала перевагу сценаристу Олександру Еллерту, розмови та обговорення навколо шоу тривають.  Переможець шоу зізнався, чи був секс на проекті, а також розповів, коли в його стосунках із Ксенією Мішиною трапився "переломний момент".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини