Головна Новини Зірки шоу бізнес Помер батько Насті Каменських: співачка поділилася зворушливим відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер батько Насті Каменських: співачка поділилася зворушливим відео

Настя Каменських написала зворушливий пост, в якому прощається з батьком

25 січня 2021, 13:20 comments1413
Поділіться публікацією:

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно показала своє дитяче фото та повторила милий образ, опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому прощається з батьком. Також вона прикріпила відео з батьком, зняте під час зустрічі 2021 року.

Помер батько Насті Каменських: співачка поділилася зворушливим відео

Настя Каменських з батьком Олексієм Жмуром

Настя Каменських написала, що вдячна батькові за те, що завжди була улюбленою, вміє любити та навчить цього своїх дітей.

"Спасибі, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим, цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах. Я люблю тебе, тату!", — написала співачка.

На відео Настя Каменських говорить, що разом з татом зустрічає Новий рік і попросила його побажати всім чогось. Чоловік спочатку звернувся з побажаннями до дружини, а потім до дочки. Він сказав, що бажає дружині здоров'я і стрункої фігури, а доньці — бути коханою.

Відзначимо, батько Насті Каменських — Олексій Жмур. У травні 2021 року чоловікові виповнилося б 82 роки. У молодості він був капітаном збірної з волейболу "Динамо", пізніше — концертним директором хору ім. Г. Верьовки, де співала і мама Насті Каменських — Лідія.

Раніше "Коментарі" писали, що Настя Каменських вирішила привітати своїх передплатників в Instagram з Різдвом авторською піснею. Багато людей оцінили номер на "ура", але знайшлися і ті, хто побачив у сценічному образі співачки "опошлення" свята. Більшості підписників Каменських подібний подарунок на Різдво все ж зайшов. Багато хто відзначає чарівний голос співачки, відмінну фігуру і взагалі цілісність образу. Достатня частина коментаторів помічає, що Насті слід співати українською частіше — адже у неї відмінно це виходить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини