Рейд ТЦК на концерті "Океан Ельзи": перша реакція Вакарчука

Святослав подякував фанам і зазначив, що він та музиканти гурту вдячні всім, хто прийшов на концерт у п'ятницю

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вперше після концерту, на якому співробітники ТЦК влаштували рейд, висловив свою думку щодо цього. Коментар музиканта для "ТСН" виявився дуже стриманим. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "РБК-Україна".

Святослав Вакарчук розповів, що серію концертів гурт "Океан Ельзи" вирішив приурочити до 30-річчя музичного колективу. Саме до цієї дати музиканти влаштували концерт у київському Палаці Спорту. Більше того, гурт збирається дати концерти у суботу, неділю та у вівторок.

Музикант висловив подяку всім поціновувачам творчості гурту "Океан Ельзи", які прийшли до них на концерт.

Водночас Святослав Вакарчук уникнув відповіді на запитання про рейди ТЦК і про те, що біля Палацу Спорту, за інформацією низки ЗМІ, чоловікам виписували повістки.

"Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", - прокоментував лідер. групи "Океан Ельзи".

Цікаво, що на сторінці "Океан Ельзи" в Instagram вже з'явився пост до дня народження гурту. У ньому про ситуацію з ТЦК також нічого не сказано.

Зазначимо, у Києві біля Палацу спорту, де проходив концерт гурту "Океан Ельзи", співробітники ТЦК та поліції почали масово затримувати військовозобов'язаних. Як повідомляли ЗМІ, після завершення виступу біля Палацу спорту на відвідувачів чекали співробітники ТЦК разом із патрульною поліцією. У чоловіків перевіряли документи. Деяких чоловіків затримали та силою забрали до ТЦК, ще декільком виписали повістки та відпустили.

Читайте також на порталі "Коментарі" - голова Комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики, нардеп "Слуги народу" Микита Потураєв підтримав перевірки працівниками ТЦК та поліції у публічних місцях на прикладі концерту "Океан Ельзи". Свою позицію парламентарій озвучив у Facebook.