Сергій Притула розповів, який кар'єрний крок перевернув його сімейне життя

Сергій Притула не шкодує. що завершив виступи на великій сцені

Популярний український телеведучий, шоумен та комік Сергій Притула поділився з передплатниками у Instagram зворушливим фото з донечкою Соломією. Актор розповів, як зараз почувається щасливим, бо має достатньо вільного часу, щоби проводити його в колі рідних йому людей.

Сергій Притула зізнався, що завершення своєї участі у проекті "Вар'яті" принесло у його життя дві складові. По-перше, зазначає Сергій, сімейний бюджет трохи просів, бо фінансові надходження від концентрів та гастролей серйозно зменшились. Але є й друга похідна закінчення кар'єри у "Вар'ятах" – нарешті видалося достатньо часу, щоб проводити час з сім'єю.

Шоумен зазначив, якщо зважити все, то виходить, що довелося заплатити за те, що з'явилася можливість приділяти достатньо часу дружині та дітям.

Сергій Притула зазначив, що тепер він, як і більшість українців, може радіти таким простим речам, як забирати доньку з дитсадка, на що раніше не вистачало часу.

За словами актора, незабаром виповниться рівно 2 роки, як він перестав як комік виходити на сцену, але про такий свій крок не шкодує, бо в житті з'явилося нове свято, яке вдається проживати щодня.

Передплатники емоційно відреагували на таку посаду Сергія, підтримавши його рішення більше часу проводити із сім'єю.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Сергій Притула не знайшов собі місця в "Голосі", тож наважився на важливий крок – стати біля витоків 366-ї партії в Україні: політтехнолог Віктор Уколов розповів, звідки гроші на черговий політичний проект та яка його мета.