Головна Новини Зірки шоу бізнес Смерть яких зірок вразила українців найбільше в 2020: рейтинг Google
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть яких зірок вразила українців найбільше в 2020: рейтинг Google

Компанія Google підбила щорічні підсумки запитів українців

9 грудня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Компанія Google в Україні вивчила найпопулярніші запити українців і визначила, смерть яких знаменитостей вразила їх найбільше в цьому році. Виявляється, що найчастіше користувачі "гуглили" зірку серіалу "Вороніни" Бориса Клюєва.

Смерть яких зірок вразила українців найбільше в 2020: рейтинг Google

Борис Клюєв. Фото: 24tv.

Відомо, що причиною смерті артиста став рак легенів, з яким він боровся протягом двох років. Попри серйозний діагноз, Клюєв не переставав працювати в театрі та зберігати позитивний настрій. Ніхто з його колег навіть не підозрював, що у нього є проблеми зі здоров'ям.

Другою зіркою, яку найбільше шукали українці, став популярний американський баскетболіст Кобі Брайант. Він загинув в результаті аварії вертольота Сікорський S-76 "Спірит" 26 січня. Всього на борту вертольота було дев'ять осіб, серед яких була і 13-річна дочка баскетболіста Джіанна-Марія Оноре. Користувачі в мережі почали знаходити містичні збіги в тому, що сталося.

На третьому місці в цьому рейтингу опинився письменник і гуморист Михайло Жванецький. За місяць до своєї смерті він зробив заяву про те, що йде зі сцени. Причиною його смерті назвали "вік і хвороби".

Пропонуємо вам також дізнатися імена інших знаменитостей, яких шукали в Google українці:

Борис Клюєв

Кобі Брайант

Михайло Жванецький

Дієго Марадона

Чедвік Боузман

Армен Джигарханян

Настя Тропіцель

Джордж Флойд

Шон Коннері

Валентина Легкоступова

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці найчастіше гуглили в 2020 році. У 2020 році українські користувачі пошукової системи Google шукали інформацію про коронавірус, моніторили президентські вибори в США і освоювали програму Zoom. Про найпопулярніші в цьому році гугл-запити розповіли на презентації Google Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини