Головна Новини Зірки шоу бізнес Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення

Як з'ясувалося, більше року подружжя намагалося врятувати шлюб, відвідуючи сімейного психолога, проте терапія не допомогла.

10 лютого 2021, 05:00 comments1072
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча зізналася, що вони з чоловіком розлучилися в грудні минулого року. За словами Соломії, проблеми в стосунках з режисером Владом Кочатковим, з яким вони прожили разом понад 8 років, з'явилися ще рік тому.

Соломія Вітвіцька шокувала новиною про розлучення

Соломія Вітвіцька (фото з відкритих джерел)

На початку ведуча заявила, що не буде давати коментарі щодо розпаду сімейного союзу, проте пізніше все ж дала деякі пояснення. Зокрема, вона розповіла, що рішення про розлучення було прийнято півроку назад, тому емоції від розриву вже вляглися.

Спершу сім'я намагалася врятувати шлюб, подружжя консультувалися у сімейного психолога, проте терапія не дала результатів. Провідна повідомила, що переїхала від чоловіка ще у вересні, він дбайливо допомагав перевезти речі. Вітвіцька підкреслила, що на цей час повністю відпустила чоловіка.

Нагадаємо, 29-річна популярна актриса, зірка фільмів "Нерв" і "Мі-Міллери" Емма Робертс вперше стала мамою. На світ з'явився її син, якого вони з коханим назвали Родс. За словами інсайдера, пологи знаменитості пройшли ще 27 грудня в одній з лікарень Лос-Анджелеса. Мама і немовля почувають себе добре, але актриса не поспішає ділитися з шанувальниками такою радісною новиною.

Чутки про вагітність знаменитості почали поширюватися в пресі ще в липні, але офіційно підтвердити і показати свій кругленький животик Емма зважилася тільки в кінці серпня. Батьком дитини став 35-річний актор Гаррет Гедлунд, з яким зірка "Нерва" зустрічається вже понад рік. Спочатку між ними була лише дружба, але незабаром вона переросла в любов, а тепер і в сім'ю.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини