Головна Новини Зірки шоу бізнес Стало відомо, скільки українські зірки зароблять на новорічних корпоративах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українські зірки зароблять на новорічних корпоративах

Водночас не всі відомі артисти збираються ризикувати здоров’ям, виступаючи на свята

24 грудня 2020, 19:31 comments1028
Поділіться публікацією:

Новорічні корпоративи відбуватимуться без огляду на коронавірусну ситуацію в країні. Традиційно для тих, хто може собі дозволити викласти кругленьку суму, виступатимуть зірки українського шоу-бізу. А от у скільки це може обійтися — інше питання, яким цікавилося видання Страна.UA.

Стало відомо, скільки українські зірки зароблять на новорічних корпоративах

Фото із вільних джерел

Справжніми трудоголіками та рекордсменами у цьому році можна назвати співаків Макса Барських та Олю Полякову. У кожного із артистів на кінець року заплановано по кілька виступів. За інформацією, наданою представники їхніх прес-служб, загальна сума запланованого гонорару у цих зірок більша за 100 тисяч доларів. Так, один виступ Олі Полякової обійдеться організаторам корпоративу в середньому у 50 тисяч доларів. Співачка ж збирається порадувати своїм голосом, як мінімум, три заходи, тож може розраховувати на прибуток у 150 тисяч. Макс Барських пішов ще далі — за три виступи напередодні і повноцінний концерт у Новий Рік його банківський рахунок "потовстішає" приблизно на 220 тисяч доларів.

Доволі дорого обійдеться поціновувачам творчості і виконавець MONATIK. Спільно зі своїми підопічними Лідою Лі та Ніно Басілай він збирається почути бій курантів зі сцени. Їхні ж спільні виступи можуть і справді "закружляти голову до упаду" після перегляду "прейскуранту" — обійдуться майже у 100 тисяч доларів.

Набагато скромніший "цінник" мають виступи поп-діви української естради Наталії Могилевської. 2021 рік співачка планує зустріти у Карпатах, де виступатиме на закритій вечірці. За це бажаючим повеселитися під спів Могилевської доведеться викласти 25-30 тисяч доларів.

Відносно скромним гонораром у 7 тисяч доларів може похвастатися шоумен Дмитро Коляденко. Йому також не сидиться на свята вдома, тож у його планах — повноцінний концерт із балетом, зміною костюмів тощо.

Цікаво, що не всі популярні артисти збираються виступати у новорічну ніч. Так, щонайменше ONUKA, Потап і Настя Каменських (NK) лишаються святкувати вдома, не плануючи жодного святкового корпоративу.

Але не тільки духовною їжею сита людина. І хоча новорічні дні — завжди привід скуштувати смачненького, краще перед цим ознайомитися із матеріалом "Коментарів" про те, як не переїсти за святковим столом.

Також на порталі можна дізнатися, які напої можуть замінити шампанське.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини