Стало відомо, скільки українські зірки зароблять на новорічних корпоративах

Водночас не всі відомі артисти збираються ризикувати здоров’ям, виступаючи на свята

Новорічні корпоративи відбуватимуться без огляду на коронавірусну ситуацію в країні. Традиційно для тих, хто може собі дозволити викласти кругленьку суму, виступатимуть зірки українського шоу-бізу. А от у скільки це може обійтися — інше питання, яким цікавилося видання Страна.UA.

Справжніми трудоголіками та рекордсменами у цьому році можна назвати співаків Макса Барських та Олю Полякову. У кожного із артистів на кінець року заплановано по кілька виступів. За інформацією, наданою представники їхніх прес-служб, загальна сума запланованого гонорару у цих зірок більша за 100 тисяч доларів. Так, один виступ Олі Полякової обійдеться організаторам корпоративу в середньому у 50 тисяч доларів. Співачка ж збирається порадувати своїм голосом, як мінімум, три заходи, тож може розраховувати на прибуток у 150 тисяч. Макс Барських пішов ще далі — за три виступи напередодні і повноцінний концерт у Новий Рік його банківський рахунок "потовстішає" приблизно на 220 тисяч доларів.

Доволі дорого обійдеться поціновувачам творчості і виконавець MONATIK. Спільно зі своїми підопічними Лідою Лі та Ніно Басілай він збирається почути бій курантів зі сцени. Їхні ж спільні виступи можуть і справді "закружляти голову до упаду" після перегляду "прейскуранту" — обійдуться майже у 100 тисяч доларів.

Набагато скромніший "цінник" мають виступи поп-діви української естради Наталії Могилевської. 2021 рік співачка планує зустріти у Карпатах, де виступатиме на закритій вечірці. За це бажаючим повеселитися під спів Могилевської доведеться викласти 25-30 тисяч доларів.

Відносно скромним гонораром у 7 тисяч доларів може похвастатися шоумен Дмитро Коляденко. Йому також не сидиться на свята вдома, тож у його планах — повноцінний концерт із балетом, зміною костюмів тощо.

Цікаво, що не всі популярні артисти збираються виступати у новорічну ніч. Так, щонайменше ONUKA, Потап і Настя Каменських (NK) лишаються святкувати вдома, не плануючи жодного святкового корпоративу.

Але не тільки духовною їжею сита людина. І хоча новорічні дні — завжди привід скуштувати смачненького, краще перед цим ознайомитися із матеріалом "Коментарів" про те, як не переїсти за святковим столом.

Також на порталі можна дізнатися, які напої можуть замінити шампанське.