Головна Новини Зірки шоу бізнес Студія "95-й Квартал" скасувала гастролі по Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Студія "95-й Квартал" скасувала гастролі по Білорусі

Гастрольний тур по білоруським містам був запланований на листопад

29 вересня 2020, 22:59
Поділіться публікацією:

Студія "95-й Квартал" скасувала гастролі по Білорусі

Студія "Квартал 95" повідомила про скасування листопадових концертів в Білорусі у зв'язку з протестами в регіонах і Мінську. Про це повідомляється на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Відзначається, що концерти не будуть проходити через складну ситуацію в країні, пов'язаної з нелегітимності чинного президента Олександра Лукашенка.

"Друзі, заплановані концерти "Вечірнього Кварталу" в Білорусі в листопаді не відбудуться у зв'язку з поточними подіями в світі і країні", — зазначено в повідомленні.

Шанувальники, які вже розкупили квитки, поставилися до цієї новини з розумінням і підтримали солідарність студії з білорусами

Відзначимо, що в Білорусі з 9 серпня проходять масові протести, в яких людей відкрито заявляють свою незгоду з результатами виборів президента. Уже шостий термін поспіль нібито виграє чинний президент Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні демонстранти провели в Мінську перфоманс, в якому Олександр Лукашенко полетів в небо у вигляді Олімпійського ведмедика .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини