Головна Новини Зірки шоу бізнес Таблоїди повідомляють про тверде рішення Кім Кардашьян розлучитися з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Таблоїди повідомляють про тверде рішення Кім Кардашьян розлучитися з чоловіком

Джерела стверджують, що причиною для розлучення стали непримиренні розбіжності, а також давня образа Кардашьян на те, що Уест вимагав її зробити аборт

21 вересня 2020, 21:20
Поділіться публікацією:

Відома модель і учасниця реаліті-шоу Кім Кардашьян прийняла остаточне рішення про розлучення з репером Каньє Уест, і навіть подала відповідні документи. Про це повідомляє видання   Page Six .

Таблоїди повідомляють про тверде рішення Кім Кардашьян розлучитися з чоловіком

Як відзначають джерела з оточення зоряної пари, модель не витримала постійних конфліктів і нервової обстановки будинку, яка спровокована розбіжностями. Крім того, вона все ще пам'ятає час, коли Уест посилено займався кар'єрою і не був готовий до батьківства, то дуже засмутився на визнання Кім, що вона вагітна і попросив її зробити аборт.

Відзначимо, що Каньє Уест володіє психічним розладом, яке змушує його дружину і матір регулярно відправляти його в приватну клініку. Ця проблема також посилює відносини пари, що вже не раз призводило до публічних заяв про розставання, але до розлучення поки не доходило.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що раніше Каньє Уест проговорився своїм шанувальникам, що хоче розлучитися в Кардашьян, оскільки запідозрив її в сексуальному зраді.

"Я намагаюся розлучитися з тих пір, як Кім бачилася з Міком Міллом в номері Waldorf для обговорення тюремної реформи", — написав Каньє Уест, маючи на увазі інцидент, який стався в листопаді 2018 року.

Тоді Кім Кардашян разом із 33-річним Міллом виступала на саміті кримінального правосуддя в Лос-Анджелесі. Однак зірки зустрілися і для розмови в номері готелю Beverly Hills Waldorf Astoria, що не на жарт обурило Каньє Уеста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини