Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кароль ефектно «поласувала» туфлею: навіщо вона це зробила (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль ефектно «поласувала» туфлею: навіщо вона це зробила (ВІДЕО)

Шанувальники прийшли в захват від відеоролика і назвали Тіну Кароль «взуттєвим маніяком»

8 грудня 2020, 12:21
Поділіться публікацією:

Українська артистка Тіна Кароль запустила разом з українським брендом свою першу колекцію взуття. Цю новину співачка повідомила в Instagram сьогодні, 8 грудня, опублікував ефектний відеоролик.

Тіна Кароль ефектно «поласувала» туфлею: навіщо вона це зробила (ВІДЕО)

Фото: fakty.ua

Так, в ньому Кароль готується "пообідати" туфлею, щедро приправляючи її спеціями. Співачка одягнена в розкішний білий піджак, а на її губах — фірмова червона помада.

"Сьогодні особливий день — вихід моєї першої колекції взуття", — написала співачка.

Тіна Кароль розповіла, що робота над колекцією велася рік. Співачка занурювалася в усі технологічні нюанси.

"З особистого досвіду знаю, що таке, коли ноги ниють від незручних каблуків, навіть якщо вони красиві. Ніяка краса не гідна ваших страждань", — зазначила Кароль.

Відзначимо, що взуття зроблене зі спеціального зносостійкого сатину, а ремінець вручну викладений камінням. Акцентом в колекції стала мікросумка ручної роботи. Так, кріплення і кільця для сумки й прикраси на босоніжках розробляв ювелір, а як прикраса використовували кристал Swarovski особливої прозорості та мерехтіння.

"На цю колекцію мене надихнули українки. Нас навчили бути скромніше, ніж потрібно. Наші жінки — фантастичні, пора додати їм любові до себе. Tina Karol x Kachorovska саме про це! — впевнена Тіна Кароль. — Головний наш меседж — всередині вас є любов до себе, всередині вас є щастя. Не чекайте ідеального моменту, створіть собі свято зараз".

Шанувальники співачки в коментарях засипали Кароль компліментами та поздоровленнями. Деякі пропонують виконавиці випустити ще і власну колекцію спідньої  білизни.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", улюблениця української публіки Тіна Кароль вперше вийшла на паркет не в ролі ведучої, а в ролі танцівниці. Фанати — в дикому захваті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини