Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кароль показала, як відпочивала в Африці з сином
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль показала, як відпочивала в Африці з сином

Співачка Тіна Кароль згадує, що першими на сафарі вони з Веніаміном побачили мавп гібонів

9 лютого 2021, 01:41
Поділіться публікацією:

Українська співачка розповіла, що недавно здійснила подорож в жарку Намібію і залишилася під величезним враженням від цієї країни. В інтерв'ю "Світського життя" артистка розповіла Каті Осадчій про свою поїздку і емоціях від побаченого.

Тіна Кароль показала, як відпочивала в Африці з сином

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

За словами артистки, подорож тривала 12 днів, за які вдалося об'їхати всю країну. Побували і в пустелі, і на березі океану.

"Це сама цивілізована частина Африки. Це різний ландшафт, від океану, загублених кораблів до дюн. Ми там зробили цілу фотосесію, я взяла Веню по мишку, сказала: "Ми їдемо в подорож". 12 днів ми подорожували в машині по всій країні "- розповіла Тіна Кароль в інтерв'ю.

Співачка зізналася, що найсильніше враження на неї справили гібони, які в Африці просто всюди. Однак туристи швидко звикли до екзотики і незабаром навіть жирафи не викликали здивування.

Тіна Кароль показала, як відпочивала в Африці з сином - фото 2


Нагадаємо, виконавиця Тіна Кароль не надто часто тішить своїх шанувальників подробицями свого життя. Але коли вона вже вирішується це зробити, то це у неї виходить яскраво і дуже цікаво. Так, знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах відео з домашнього тренування.

Зірка продемонструвала, як виглядає без косметики в повсякденному житті. Відомо, що у Тіни Кароль є свій власний спортивний зал, який облаштувала прямо на території заміського будинку. Вона зізнається, що постійно працює над собою, адже це допомагає їй відмінно і розкішно виглядати в кадрі на зйомках чергового кліпу або програми. Для занять у спортзалі артистка вибрала темні лосини, світло-сірий топ і яскраво-рожеві кросівки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини