ТОП-5 зірок, які сиділи в тюрмі за серйозні злочини

Світові зірки теж роблять помилки

У це складно повірити, але багато знаменитостей, які досягли великих вершин в Голлівуді, в юності мали проблеми з законом і відбивали тюремний термін за серйозні злочини. Списком таких зірок поділилося видання Lucky-women.

Марк Уолберг

Зірка фільмів "Третій зайвий" і "Два стволи" Марк Уолберг зізнається, що в юності у нього було близько 25 приводів в поліцію. Він брав участь у багатьох бійках, грабежах, вживав наркотики, а в 16 років потрапив за грати за спробу вбивства, відсидів 45 днів і вийшов на свободу.


Роберт Дауні-молодший

"Залізна людина" в юні роки також захоплювалась наркотичними речовинами та алкоголем. За зберігання зброї, героїну і кокаїну його засудили до тюремного ув'язнення (на 16 місяців) і примусового лікування.


Уеслі Снайпс

Зірка кінотрилогії "Блейд" у 2008 році був засуджений до трьох років тюремного ув'язнення за ухиляння від сплати податків. Снайп заборгував державі понад 15 млн доларів за 17 років. Свою вину актор визнав.


Ліндсей Лохан

Відома американська актриса у 2007 році визнала себе винною у вживанні наркотиків і водіння в нетверезому вигляді. Її засудили до 1 дня тюремного ув'язнення і 10 днів громадських робіт. Також актрисі виписали штраф і зобов'язали закінчити навчальну програму алкоголіків.


Денні Трехо

В юності зірка фільму "Мачете" вживав героїн і був заарештований не менше шести разів, як малолітній злочинець. В цілому, Денні Трехо провів за ґратами 11 років за озброєний грабіж і торгівлю наркотиками.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як одягаються голлівудські зірки в повсякденному житті.