Трамп назвав Клуні фальшивою зіркою: актор запропонував йому несподівану угоду

Джордж Клуні пропонує Дональду Трампу піти з політики.

Дональд Трамп неодноразово різко висловлював на адресу знаменитостей, зокрема він назвав популярного голлівудського актора Джорджа Клуні "фальшивою зіркою". Актор пожартував з Трампа та запропонував йому піти на угоду.

Уїдливі висловлювання Дональда Трампа на адресу голлівудських акторів стала звичною справою. Колишній американський президент нещодавно націлився на Тейлор Свіфт, про яку сказав, що "ненавидить" її за підтримку його конкурентки Камали Гарріс.

Під час поточної кампанії Трамп також не оминув Джорджа Клуні. Голлівудському акторові та активісту Трамп сказав, що він "фальшива кінозірка, яка повинна піти з політики та повернутися на телебачення".

На відповідь 63-річного актора не довелося довго чекати. Клуні з'явився на шоу Джиммі Кіммела, де його попросили прокоментувати образливі слова Дональда Трампа. Замість того, щоб обуритися на слова Трампа, Джордж Клуні висловив готовність піти з політики, але за однієї умови - колишній президент США зробить те саме.

"Я піду, якщо він теж. Це компроміс, на який я б погодився", - відповів Клуні та підморгнув.

Глядачі у студії шоу відреагували на ці слова бурхливими оплесками. Також відео стало популярним у мережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після дебатів Дональда Трампа та Камали Гарріс, американський мільярдер Ілон Маск пообіцяв подарувати дитину співачці Тейлор Свіфт.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп під час мітингу зі своїми прихильниками пригрозив знищенням Ізраїлю, якщо американські євреї не будуть голосувати за нього.