У формі кристалу: відома співачка випустила новий аромат

Головними нотками парфуму стали ніжні фруктові композиції

Популярна виконавиця Аріана Гранде активно займається не тільки музичною кар'єрою, а й комерційними проектами. Нещодавно вона представила свій 6-й парфум з фруктовими нотками, який назвала на честь синглу. Про це повідомляє officiel-online.

Новий парфум приваблює не тільки своїм запахом, але і незвичайною формою. Всередині флакону у вигляді кристала зібрана композиція з нотками солоної карамелі, лаванди, квітів груші, маршмелоу та інших компонентів. Парфуми Аріана назвала R.E.M, в честь своєї пісні, яку вона презентувала у 2019 році.

Офіційний продаж нового парфуму стартує в останніх числах цього місяця, але придбати його вже можна онлайн на сайті Ulta.com. Новий аромат від американської співачки коштує 64 долари (близько 1800 гривень).

Відомо, що свій перший парфум Аріана Гранде випустила у 2015 році. Після цього, вона співпрацювала з американським брендом MAC cosmetics. Співачка випустила кілька помад і блисків для губ в колекції Viva Glam; вся сума, яка була виручена від продажу спрямована до Фонду MAC по боротьбі зі СНІДом. Ще Гранде випустила колекцію одягу спільно з англійським брендом Lipsy London.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Аріана Гранде показала своє справжнє волосся.