У мережу потрапило фото ізраїльського паспорта Собчак

Собчак можливо має ще один паспорт, окрім російського.

Нещодавно російська телеведуча та пропагандистка Кремля Тіна Канделакі оприлюднила фото нібито паспорта Ксенії Собчак, що був виданий Ізраїлем. Докази були викладені у власному Telegram каналі Канделакі.

Тіна Канделакі опублікувала фото ізраїльського паспорта Собчак та додала кілька цитат російської журналістки.

Загалом Собчак кілька разів підозрювали у отримані паспорта іншої країни, і більшість її цитат у пості російської пропагандистки Тіни Канделакі стосуються у запереченні цього. У першому коментарі Собчак звинувачую Russia Today в тому, що ті на пустому місті вигадали історію про паспорт – цитата датована 2021 роком. Тоді як інші дві вже були після повномасштабного вторгнення.

На фото паспорта Собчак видна дата видачі – 20 вересня та термін дії – до 2027 року.

Варто зазначити, що цей документ має назву тимчасового паспорта Ізраїлю, а не повноцінне громадянство країни.

Фото ізраїльського паспорта Ксенії Собчак можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило відео, де Собчак тікає з Росії. Російська телеведуча та акторка виїхала до Білорусі де перетнула кордон з Литвою. У Росії 26 жовтня затримали її комерційного директора Кирила Суханова. У справі по затриманню також фігурує Собчак.

Також "Коментарі" писали про грузина, який не впустив у свій заклад російську журналістку Ксенію Собчак. Власник закладу харчування пояснював, що росіяни окупували 20% території Грузії, але Собчак не зрозуміла, чому грузин підтримує Україну, де РФ також окупувала значні території.