У Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ

Продюсер Макса Барських Алан Бадоєв зазначив, що це цинічний обман публіки, яка витратиться та придбає квитки.

Як передає портал "Коментарі", росіяни чекають у Санкт-Петербурзі на концерт українського артиста Макса Барських, який нібито має дати великий концерт 26 серпня. Співак та його продюсер Алан Бадоєв опублікували у Instagram фото цих афіш та висловилися щодо цікавої ситуації.

Зазначимо, Макс Барських, який до повномасштабного вторгнення Росії в Україну активно виступав у РФ, пояснив таку ситуацію тим, що російські пропагандисти досі не можуть знайти собі місця від того, що в їхню брехню вже ніхто у світі не вірить. Все це від дурості та безсилля. Але це навіть краще і в Україні хочуть бачити більшого екшену, бо запаслися попкорном.

У свою чергу продюсер Макса Барських відомий український кінорежисер Алан Бадоєв взагалі порадив росіянам слухати їх улюбленця Олега Газманова і не розповідати байки про те, що до них приїде Макс Барських та інші відомі зірки. Також Алан Бадоєв зазначив, що ті, хто затіяв чергову аферу з назвою "Музика поза політикою" – це справжнісінькі аферисти, які цинічно обманюють самих росіян, які витратиться на квитки, а в результаті ніякого концерту не буде.

Зазначимо, після того, як музикант Макс Барських публічно засудив Росію за її вторгнення в Україну, він заявив про ще одне своє рішення – вступити до лав ЗСУ. Артист висловився, що він може бути корисним своїй країні не лише як музикант, а й як військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у ППО України новий рекорд: у Генштабі розповіли, скільки ворожих цілей "приземлили" ЗСУ за попередню добу.