Головна Новини Зірки шоу бізнес Вагітна або ні: Мішина зі своїм обранцем спровокували бурхливе обговорення в Мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна або ні: Мішина зі своїм обранцем спровокували бурхливе обговорення в Мережі

Фотографія, на якій Еллерт цілує Мішину в кругленький живіт, викликала шквал обговорень

30 грудня 2020, 09:57 comments1605
Поділіться публікацією:

Нещодавно підійшло до кінця найромантичніше шоу "Холостячка", і актриса Ксенія Мішина зробила свій вибір на користь сценариста Олександра Еллерта. Парі вдалося зберегти стосунки й після проекту, з того часу, як вимкнули камери, вони не розлучалися, зараз живуть разом і дуже щасливі.

Вагітна або ні: Мішина зі своїм обранцем спровокували бурхливе обговорення в Мережі

ФОТО: З відкритих джерел

У Мережі не вщухають обговорення особистого життя Ксенії та Олександра, а особливо після того, як Еллерт спантеличив підписників фотографією з нібито вагітною коханою Мішиною. Сценарист опублікував Instagram-story, де на фото він цілує Ксенію Мішину в злегка округлий живіт. А фотографію Еллерт підписав так "На пост шоу забули дещо розповісти".

Вагітна або ні: Мішина зі своїм обранцем спровокували бурхливе обговорення в Мережі - фото 2

Ця фотографія викликала справжню бурю обговорень як серед шанувальників, так і в засобах масової інформації. Однак, на наступний день Олександр Еллерт зізнався, що знімок був невдалим жартом.

"Все, стоп. Стоп. Досить! Вибачте. Просто невдалий жарт. Просто Ксю показала, що на мене чекає надалі та чи буду я любити її з таким животом. Ну звичайно буду!", — сказав сценарист.

Вагітна або ні: Мішина зі своїм обранцем спровокували бурхливе обговорення в Мережі - фото 3

Нагадаємо, що раніше Ксенія Мішина розповідала, чи знайшла вона спільну мову з дочкою Олександра Еллерта Елею. Ксенія зізналася, що їхні з Олександром діти подружилися, і вони намагаються частіше проводити час разом. Нещодавно вони весело провели час в аквапарку. Мішина висловила надію, що найближчим часом вони з Елею зблизяться ще більше, адже вона хоче стати для неї подругою.

Видання "Коментарі" повідомляли, як Ксенії Мішиній вдалося скинути 30 кілограмів. За словами Мішиної, вона не завжди могла похвалитися стрункістю, адже за час вагітності актриса набрала десятки кілограмів зайвої ваги, від яких було дуже складно позбутися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

31 грудня 2020, 09:40

Необходимые витамины для беременных, США, качество GMP по триместрам, от токсикоза, для лактации, при отёчности, простуде, запорах у беременных. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини