Ведучий "Холостяка" розповів про секс на проекті

Григорій Решетник зазначив, що все на проекті відбувається добровільно

Ведучий романтичного шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Григорій Решетнік сподівається, що в ході зйомок попередніх сезонів проекту, у його учасників був секс. Про це він сказав в ефірі телепрограми "33 за 3" на телеканалі ICTV, передає видання"Гордон".

"Це романтичне шоу і у двох закоханих людей обов'язково повинен бути тактильний зв'язок", - сказав Решетник.

Відповідаючи на запитання телеведучої, чи допускає він сексуальні контакти головного героя з кількома дівчатами на проекті, Решетнік запевнив, що все відбувається за згодою сторін. Телеведучий зазначив, що на "Холостяку" ще ніколи не було випадків насильства.

До слова, Григорій Решетник є беззмінним ведучим проекту "Холостяк", починаючи з 2011 році. Саме тоді світ побачив перший випуск романтичного шоу. Проект є адаптацією американського шоу The Bachelor, і за сценарієм чоловік-головний герой запрошує на побачення дівчат, після чого одна з них має залишити шоу. У заключному випуску герой повинен визначитися з вибором серед двох, що залишилися, претенденток на його серце.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що головний герой романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квітковою, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині. Пара поділилася з підписниками в Instargam фотографією із відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт.