Головна Новини Зірки шоу бізнес Від імені Тарабарової діють шахраї
commentss НОВИНИ Всі новини

Від імені Тарабарової діють шахраї

Світлана Тарабарова написала, що деяким приходять повідомлення, які вислані нібито від її імені

24 лютого 2021, 02:03
Поділіться публікацією:

Співачка Світлана Тарабарова попередила шанувальників про незаконне використання її імені злочинцями. Про це йдеться на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram. За словами Світлани Тарабарової, шанувальникам і передплатникам її сторінки від її імені приходять повідомлення з пропозицією перейти по посиланню.

Від імені Тарабарової діють шахраї

Світлана Тарабарова - фото з відкритих джерел

"Я жодного відношення не маю до" розіграшу "- ймовірно, вони просто хочуть вкрасти аккаунт або гроші. Блокуйте і тисніть "поскаржитися" на ці акаунти. Хвилююся, спасибі за розуміння ", — повідомила Світлана Тарабарова.

Артистка не повідомляє, чи зверталася із заявою про шахрайські дії в правоохоронні органи і чи планує зробити це в майбутньому.

У відповідь на пост артистки прийшло багато підтверджень від невідомих людей, які отримували подібного роду повідомлення з проханням перейти по посиланню.

Нагадаємо, злодії не тільки придумують нові, більш хитрі способи заволодіти грошима українців, а також і "воскрешають" старі схеми обману з новим підходом. Так, за даними видання, аферисти повідомляють довірливим громадянам про виграш автомобіля, а для правдоподібності навіть запрошують подивитися транспортний засіб. На радощах жертви йдуть до банкомата, щоб оплатити незначні податки на машину (кілька тисяч гривень), однак після цього "щасливчики" залишаються і без авто, і без грошей.

Джерело повідомляє, що для того, щоб обдурити якомога більше українців, зловмисники розповідають про "акціях" в соціальних мережах. У таких випадках фахівці радять відразу ж перейти на офіційний сайт бренду, і переконатися в існуванні акції, а ще краще — зателефонувати на номери, зазначені на сайті рекламодавця, і уточнити деталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини