Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі

Їх рішучість і відвага можуть стати прикладом для інших жінок

15 грудня 2020, 21:58
Поділіться публікацією:

У нашому суспільстві є такий стереотип, що жінка не може першою освідчитися чоловікові, просто тому, що вона жінка. Однак в українському шоу-бізнесі знайшлися зірки, які не побоялися йти наперекір встановленим нормам.

Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі

Жінки, які самі зробили пропозицію. Фото: unsplash

Марина Зіброва близько 30-ти років тому поставила Павла перед вибором: або вони йдуть в  РАЦС, або розходяться. Як бачимо, український артист з радістю погодився на таку сміливу вимогу.

Ольга Фреймут почала зустрічатися зі своїм чоловіком Володимиром у 2015 році. Через деякий час у них з'явився син Валерій, ще через рік — дочка Євдокія. Оля не побоялася запропонувати коханому вступити в офіційний шлюб. І ось уже кілька років вона носить прізвище свого законного чоловіка.

Про рішучість в потрібний момент знає і тренер, співачка та ведуча Іріша Блохіна. Вона зі своїм чоловіком була знайома ще з юності. Вони то сходилися, то розходилися, але в один прекрасний момент жінка після тренування заїхала до коханого, щоб зізнатися в своїх почуттях. З тих пір вони не розлучаються.

Ольга Сумська на той момент була ще одружена з актором Євгеном Паперним, але той виявився на диво дипломатичним і в нові стосунки дружину відпустив. Однак Віталій чомусь не кликав кохану в РАЦС, тому Сумській довелося брати ініціативу в сої руки. З тих пір пара вже 24 роки разом.

Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі - фото 2
Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі - фото 3
Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі - фото 4
Відомі жінки, які не стали чекати пропозиції і зробили її самі - фото 5
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зіркові пари, які не сплять в одному ліжку. Всім нам необхідний якісний сон, щоб відчувати себе продуктивно і бадьоро. І знаменитості в цьому плані теж не стали винятком. Серед представників шоу-бізнесу, виявляється, є ще кілька пар, які теж сплять окремо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини