Головна Новини Зірки шоу бізнес "Вільна каса!": знаменитості, які працювали в "МакДональдсі"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вільна каса!": знаменитості, які працювали в "МакДональдсі"

Вони не побоялися почати свою кар'єру з роботи в закусочній, а декому це навіть допомогло

23 вересня 2020, 14:32
Поділіться публікацією:

Кар'єра може починатися абсолютно по-різному. І вже завтра ті, хто зараз працює в "МакДональдс", можуть стати відомими на весь світ. Є серед представників шоу-бізнесу яскраві приклади, як можна кардинально змінити своє життя і опинитися на вершині. Про це пише видання tsn.

"Вільна каса!": знаменитості, які працювали в "МакДональдсі"

Шерон Стоун. Фото: plitkar

Голлівудська актриса Шерон Стоун починала свою кар'єру саме в "МакДональдсі". Юна студентка вчилася в інституті, а після занять йшла на роботу. Вона вибрала саме цей заклад, тому що їй подобався графік роботи: майбутня зірка встигала бігати по різних кастингах.

”Вільна каса!”: знаменитості, які працювали в ”МакДональдсі” - фото 2

А ось співачка Пінк не надто любить згадувати часи, коли їй доводилося працювати в "МакДональдс". В одному зі своїх інтерв'ю вона навіть зізналася, що їй досі сняться кошмарні сни, пов'язані з колишньою роботою. Пінк ніколи не приховувала, що не бачила себе працівником фастфуду, тому кинула цю діяльність, як тільки з'явилася така можливість.

”Вільна каса!”: знаменитості, які працювали в ”МакДональдсі” - фото 3

Актриса Рейчел Макадамс до сьогоднішнього дня не може зрозуміти, чому її так довго не звільняли з робочого місця. Дівчина була не найкращим працівником, вона могла помріяти на робочому місці або зламати що-небудь. Зірка змогла протриматися на цій роботі близько 3-х років, поки не почала зніматися в кіно.

”Вільна каса!”: знаменитості, які працювали в ”МакДональдсі” - фото 4

Знаменитість Енді Макдауелл стала відомою після того, як зіграла одну з головних ролей у фільмі "День бабака". Про свою роботу в популярному ресторані вона згадує з теплотою. Каже, що отриманий досвід став у пригоді їй в майбутньому. Там вона зрозуміла, що таке командна робота і як стати частиною одного великого колективу.

”Вільна каса!”: знаменитості, які працювали в ”МакДональдсі” - фото 5

А ось актор Джеймс Д'Арсі не надто любить згадувати себе в ролі працівника "МакДональдса". Тому що в якийсь із робочих днів йому загрожувала смертельна небезпека: один з відвідувачів дістав з кишені пістолет і направив його на Джеймса. На щастя, все закінчилося добре, і ніхто не постраждав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, стало відомо, коли Том Круз полетить у космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини